dijous, 7 de juliol del 2016

Un final de curs ben interessant

Com cada any, quan arriba el mes de juny hi ha dos esdeveniments a L'Ametlla del Vallès que les persones que anem a les tertúlies no ens podem perdre. I tots dos estan íntimament lligats a Can Draper, on la família posa tot el seu interès en què tothom es trobi com a casa. 

La primera de les activitats a què ens referim és el Concert de jazz al barri de Can draper, que va tenir lloc el divendres 17 de juny, i que va estar precedit de la trobada amb escriptors i músics per fer-los un petit reconeixement. L'equip format per l'Antígona, la Maite, el Jordi i la Lola ho tenia tot preparat perquè tothom se sentís a gust. I el Carles, fent de mestre de cerimònies, igual que la resta de la família de Can Draper, tenen la gentilesa i la generositat d'oferir casa seva per acollir actes com aquest, que valoren la cultura i la comunicació. 

Lola Tresserras, coordinadora de les tertúlies literàries i dels tallers d'escriptura, va parlar de la importància de mantenir el contacte entre veïns i compartir actes culturals com aquest.


A continuació va tenir lloc el concert, amb el barri de Can Draper ple de gent disposada a passar una vetllada entranyable.

Un concert organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de L'Ametlla del Vallès que en aquesta ocasió va anar a càrrec de Laura Simó & Francesc Capella trio, components del grup Afterflow. El quartet el formen:
Laura Simó, veu; Francesc Capella, piano; Gillermo Prats, contrabaix; David Simó, bateria.  


La música, l'entorn, la gent, l'ambient... tot es va ajuntar per crear un clima agradable i exclusiu.
Al final, un sopar a l'era va acabar de completar la magnífica nit, un bon preludi de l'estiu a punt de començar.

Uns dies més tard, el 2 de juliol, es va fer el sopar literari que també cada any  serveix per posar el punt final a les tertúlies literàries i als tallers d'escriptura. 
De nou a Can Draper, aquesta vegada el barri es va convertir primer en un gran menjador on vam compartir plats i plats que tothom va portar després d'elaborar-los amb entusiasme.


Quan es va acabar el sopar, l'espai es va transformar en un petit auditori on, amb la introducció de la Lola i amb la participació de moltes persones, es va fer un repàs de totes les activitats que durant el curs s'han anat realitzant. 

Entre parlament i parlament, les actuacions de Pep Mim i Juanito i les cançons i els poemes d'altres, van amenitzar un vespre ben literari.  


A punt per començar de nou al setembre amb energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada