dimarts, 5 de setembre del 2017

Inauguració de les Tertúlies Literàries 2017-2018

Gemma Ruiz Palà inaugura les Tertúlies Literàries


La periodista i escriptora catalana comentarà el seu llibre Argelagues. Donarà, així, lluïment a l'inici de curs de les nostres Tertúlies que, com sempre, condueix Lola Tresserras.

Serà el proper divendres 22 de setembre a les 19 h a la Sala Polivalent de la Biblioteca. 

La Lola presentarà la programació de tota la temporada, on, a més dels llibres per llegir i compartir, ofereix Rutes literàries, Anem al Teatre, Els escriptors ens visiten, Literatura i Cinema i alguna sorprenent sorpresa!!!  Donarà informació del Taller d'Escriptura que ella mateixa porta i que es on es "couen" articles per al Diari de L'Ametlla sota el rètol de L'esquerda en el mur i d'altres. 


Gemma Ruiz ha treballat de periodista des de 1996 al servei d'informatius de Televisió de Catalunya, especialitzant-se en crònica cultural dels Telenotícies. Durant sis anys va fer les cròniques teatrals al programa La nit al dia.  

A Argelagues (Proa, setembre, 2016), la seva primera novel·la, dibuixa la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX que han d'obrir-se camí en el món laboral de les fàbriques tèxtils del Vallès. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l'evolució de la societat catalana del segle XX.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada